Udlejning af bolig

LejeMægleren er specialiseret i udlejning og administration af alle typer ejendomme, herunder ejerlejligheder, andelsboliger, huse og sommerhuse. 
Se vores udlejningsproces

Vi udlejer alle boliger, også din

Hos LejeMægleren er vi interesseret i alle typer boliger hvad enten de er store, små, dyre eller billige. Vi har et stort netværk af potentielle lejere til alle typer boliger og vores erfaring sikrer dig de bedste forudsætninger for et godt forløb. Vores netværk består primært af virksomheder, ambassader og organisationer som skal bruge lejeboliger i kortere eller længere perioder.

Vi hjælper både private og ejendomsbesiddere med enten dele af, eller hele processen omkring udlejningen og er meget opsatte på at levere et godt produkt og en service oplevelse ud over det sædvanlige.

Hvorfor vælge LejeMægleren?

Solid erfaring
Mange års erfaring og viden om markedet giver os det bedste udgangspunkt for at kunne hjælpe dig med at udleje din bolig og administrere den undervejs. Gennem årene har vi oparbejdet et værdifuldt netværk og nogle solide samarbejdsaftaler som giver os adgang til et unik klientel af lejere, herunder virksomheder, ambassader og organisationer. 

Håndtering af alt omkring udlejningen - også når nøglerne er overdraget
I et marked hvor gode råd kan være dyre, sætter vi en ære i at hjælpe private og professionelle udlejere med hele udlejningsprocessen fra A-Z. Vi tilbyder et koncept hvor vi håndterer alle facetter af udlejningen, også administration af et eller flere lejemål. Dermed kan du som udlejer og lejer trygt læne dig tilbage og lade os håndtere alt omkring din lejebolig.

Gennemsigtighed i priser og vilkår
Vi praktiserer en simpel og gennemsigtig forretningsmodel, som også afspejler sig i vores prisstruktur. For os er gennemsigtighed en nøglefaktor, og derfor opererer vi ikke med skjulte gebyrer og lignende. Vi fortæller tingene som de er - ligesom vi ønsker at vores kunder gør overfor os.

Vores udlejningsproces

Opstart

Indledende møde hvor vi gennemgår boligen og drøfter mulighederne samt aftaler lejeniveau

Formidlingsaftale

Formidlingsaftale underskrives af begge parter og samarbejdet indledes

Markedsføring

Strategi for markedsføring gennemgås og skræddersyes altid individuelt

Fremvisning

Boligen fremvises for potentielle lejere

Valg af lejer

På baggrund af en grundig screening af potentielle lejere og vejledning fra LejeMægleren vælges lejer 

Lejekontrakt

Lejekontrakt udarbejdes og underskrives af begge parter

Depositum

Lejer indbetaler depositum til LejeMæglerens deponeringskonto

Nøgleoverdragelse

Nøgleoverdragelse og evt. indflytningssyn

Afslutning

Depositum overføres til udlejer, fratrukket LejeMæglerens salær og eventuelle tilkøbte ydelser.

Pris: Én måneds husleje inkl. moms

Skal vi tage en snak? 

I et marked hvor gode råd kan være dyre, sætter vi en ære i at hjælpe 
private udlejere med hele udlejningsprocessen fra A-Z.
Vi tager gerne en uforpligtende snak med dig!

Vi er medlem af

homepencilcogflagenvelopelicensebookuserslaptop-phonebriefcaseselectbullhornmiccodelinkthumbs-upcrosslistcheckmark-circlelayersindent-decreasesort-alpha-asc linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram