Istandsættelse og renovering

Klargøring af lejemålet til den nye beboer. 

Garantien for det  imødekommende lejemål

Har du behov for at istandsætte din bolig inden eller efter en udlejning, kan LejeMægleren hjælpe med processen, således at du slipper for at skulle udfylde rollen som entreprenør.

Vi samarbejder med alle relevante håndværksgrupper og kan tilbyde konkurrencedygtige priser på både maleropgaver, gulvbehandling, VVS-, tømrer- og elektrikerarbejde.

Vores muligheder for istandsættelse

Maler
Vi tilbyder alle former for malerarbejde, herunder indvendigt- og udvendigt malerarbejde, tapetsering og spartling. Erfarne malermestre sikrer dig et tilfredsstillende resultat og vi er specialiseret i istandsættelse af lejemål.
Gulve
Forskellige gulve kræver forskellig behandling. Ved at benytte vores erfarne og professionelle gulvspecialister, sikrer du det bedst mulige udgangspunkt for et flot resultat. 
VVS og blikkenslager
Vores VVS montører og blikkenslagere kan håndtere alle typer opgaver og er specialiserede i at løse opgaver i lejemål så både lejer og udlejer er tilfredse. Vi håndterer også totalrenoveringer af eksempelvis badeværelser og køkkener.
Tømrer
Vores alsidige tømrer- og snedkermestre kan håndtere både små og store projekter i lejemål , herunder døre og vinduer, tagarbejde, isolering, vægge samt snedkeropgaver.
Elektriker
Vores autoriserede EL-installatører er eksperter indenfor el installationer, belysningsopgaver, sikkerhedsløsninger og meget mere.
Vi kan skræddersy en personlig løsning til dig, uanset størrelsen på projektet

Kontakt os for at høre nærmere

Skal vi tage en snak? 

I et marked hvor gode råd kan være dyre, sætter vi en ære i at hjælpe 
private udlejere med hele udlejningsprocessen fra A-Z.
Vi tager gerne en uforpligtende snak med dig!

Vi er medlem af

cogenvelopelicensebookuserslaptop-phonebriefcaseselectbullhornmiccodelinkcrosslistcheckmark-circlelayersindent-decreasesort-alpha-asc linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram