De personlige LejeMælgere

Vi har fødderne solidt plantet på jorden, og vi møder både udlejere og lejere i øjenhøjde og gennem seriøs rådgivning finder vi det rette match.

Mød holdet bag

Med faglig stolthed hjælper vi udlejere, i hele landet, med at finde den rette lejer. I et marked hvor gode råd kan være dyre, sætter vi en ære i at hjælpe udlejere med hele udlejningsprocessen fra A-Z. 

Med fødderne solidt plantet på jorden møder vi både udlejere og lejere i øjenhøjde og gennem seriøs rådgivning finder vi det rette match.
Gennem mange år har vi opbygget et stort netværk i markedet som giver os mulighed for at få adgang til forskellige lejerprofiler som man, som privat udlejer, har svært ved at finde. 

Med solid viden og erfaring med service, jura, flyttesyn og administration af boliger kan vi håndtere hele processen, også når boligen er udlejet og når lejer er fraflyttet.
Indehaver

Rasmus Elm Jakobsen

Rasmus er indehaver af LejeMægleren og står for den daglige drift.

Han er involveret i alle processer i virksomheden og er drevet af at give både udlejer og lejer en serviceoplevelse ud over det sædvanlige. Hvad enten det drejer sig om vurderinger, fremvisninger, kundeservice, flyttesyn eller kundesupport er han klar til at træde til.

Læs mere om Rasmus

Han har tidligere beskæftiget sig med lejeboliger i en lang årrække og personligt været involveret i håndteringen af mere end 1000 udlejninger.

Rasmus er bosiddende i Nordsjælland med sin hustru og to børn og bruger sin fritid på gode venner, sport og ikke mindst god mad og vin.
Sagsbehandler

Caroline Næss-Schmidt

Ud over at være Rasmus’ bedre halvdel er hun lidt af en blæksprutte og involveret i flere dele af virksomheden hvor hun blandt andet håndterer kundeservice, fremvisninger, udarbejder lejekontrakter og laver grafisk arbejde. 

Med en baggrund som mægler og selvstændig er har hun de helt rigtige kvalifikationer til at give værdi til kunderne og virksomheden. En stor del af Carolines fritid bliver brugt på dans og træning hvor hun blandt andet underviser og vejleder til en sundere livsstil.

Skal vi tage en snak? 

I et marked hvor gode råd kan være dyre, sætter vi en ære i at hjælpe 
private udlejere med hele udlejningsprocessen fra A-Z.
Vi tager gerne en uforpligtende snak med dig!

Vi er medlem af

licensecheckmark-circlesort-alpha-asc linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram