Rengøring og vinduespolering

Omfattende flytterengøringer eller løbende rengøring

Erfaring og grundighed sikrer et tilfredsstillende resultat

Skal du rengøre din bolig inden eller efter udlejning har vi erfaringen og ekspertisen, så du er sikker på et tilfredsstillende resultat. En flytterengøring er markant mere omfattende end en daglig rengøring, så det kan være en god investering at overlade det til professionelle.

Vi samarbejder med de bedste aktører indenfor flytterengøring og tilbyder tilmed konkurrencedygtige priser. 

Hvad enten det drejer sig om en lille lejlighed eller et stort hus på flere plan, har vi kompetencerne til at sikre et pænt og rent resultat.

Vores muligheder for rengøring

Slutrengøring
For at levere eller tilbagelevere et lejemål professionelt rengjort kræver det uddannelse, grundighed og knowhow. Alle vandrette og lodrette flader skal aftøres og vaskes, hvidevarer skal rengøres herunder ovn og fryser, emhætten skal nedvaskes og rengøres, der skal vaskes gulv og alle vinduer skal vaskes og poleres samt meget andet. Vi har erfaring og viden omkring flytterengøringer og kan tilbyde et flot resultat til konkurrencedygtige priser
Møbelrengøring
Vi tilbyder grundig møbelrengøring med klima- og allergivenlige produkter. Vi kan rense alle typer møbler, gardiner og tæpper uden at skade inventaret.
Vinduespolering
Vi kan polere og pudse alle typer vinduer og ruder, uanset størrelse. Facader og store glaspartier kan vi også klare og gør os umage for at levere et tilfredsstillende resultat. 
Vi kan skræddersy en personlig løsning til dig, uanset størrelsen på projektet.

Kontakt os for pris

Skal vi tage en snak? 

I et marked hvor gode råd kan være dyre, sætter vi en ære i at hjælpe 
private udlejere med hele udlejningsprocessen fra A-Z.
Vi tager gerne en uforpligtende snak med dig!

Vi er medlem af

cogenvelopelicensebookuserslaptop-phonebriefcaseselectbullhornmiccodelinkcrosslistcheckmark-circlelayersindent-decreasesort-alpha-asc linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram