Vores samarbejdspartnere

LejeMægleren samarbejder med flere landsdækkende, regionale og lokale aktører, myndigheder og førende finansielle virksomheder, for at sikre den bedste og tryggeste service for vores kunder.

Udvalgte samarbejdspartnere

Med faglig stolthed hjælper vi private udlejere med at finde den rette lejer. I et marked hvor gode råd kan være dyre, sætter vi en ære i at hjælpe private udlejere med hele udlejningsprocessen fra A-Z. 

Med fødderne solidt plantet på jorden møder vi både udlejere og lejere i øjenhøjde og gennem seriøs rådgivning finder vi det rette match.
Gennem mange år har vi opbygget et stort netværk i markedet som giver os mulighed for at få adgang til forskellige lejerprofiler som man, som privat udlejer, har svært ved at finde. 

Med solid viden og erfaring med service, jura, flyttesyn og administration af boliger kan vi håndtere hele processen, også når boligen er udlejet og når lejer er fraflyttet.

LEJKA ApS

Hvis du selv har mod på at håndtere din udlejning er LEJKA den rigtige platform at benytte. Når du har fundet din lejer, opretter du blot dit lejemål og du får adgang til en række services. Lejer har også mulighed for at oprette sig og du kan dermed dele dokumenter mm. nemt og sikkert.

Realmæglerne RPD

Hvis du ikke ønsker at udleje din bolig men derimod sælge, kan vi varmt anbefale Realmæglerne RPD. De har kontor i Hellerup, Charlottenlund og Gentofte men har hjulpet flere af vores kunder på hele Sjælland. Firmaet er drevet af erfarne mæglere som har de rette kompetencer og værdierne i orden til at kunne give dig den bedste oplevelse og service.
LejeMægleren er altid opsat på at indgå nye samarbejdsaftaler, hvis det giver mening og det kan styrke begge parters organisation og synlighed. Hvis du ønsker at tage en dialog omkring mulighederne er du velkommen til at kontakte os.

Skal vi tage en snak? 

I et marked hvor gode råd kan være dyre, sætter vi en ære i at hjælpe 
private udlejere med hele udlejningsprocessen fra A-Z.
Vi tager gerne en uforpligtende snak med dig!

Vi er medlem af

cogenvelopelicensebookuserslaptop-phonebriefcaseselectbullhornmiccodelinkcrosslistcheckmark-circlelayersindent-decreasesort-alpha-asc linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram