De personlige LejeMælgere

Vi har fødderne solidt plantet på jorden, og vi møder både udlejere og lejere i øjenhøjde og gennem seriøs rådgivning finder vi det rette match.

Mød holdet bag

Med faglig stolthed hjælper vi private udlejere med at finde den rette lejer. I et marked hvor gode råd kan være dyre, sætter vi en ære i at hjælpe private udlejere med hele udlejningsprocessen fra A-Z. 

Med fødderne solidt plantet på jorden møder vi både udlejere og lejere i øjenhøjde og gennem seriøs rådgivning finder vi det rette match.
Gennem mange år har vi opbygget et stort netværk i markedet som giver os mulighed for at få adgang til forskellige lejerprofiler som man, som privat udlejer, har svært ved at finde. 

Med solid viden og erfaring med service, jura, flyttesyn og administration af boliger kan vi håndtere hele processen, også når boligen er udlejet og når lejer er fraflyttet.
Indehaver

Rasmus Elm Jakobsen

Rasmus er indehaver af LejeMægleren og står for den daglige drift.

Han er involveret i alle processer i virksomheden og er drevet af at give både udlejer og lejer en serviceoplevelse ud over det sædvanlige. Hvad enten det drejer sig om vurderinger, fremvisninger, kundeservice, flyttesyn eller en dryppende vandhane er han klar til at træde til.

Læs mere om Rasmus

Han har tidligere beskæftiget sig med lejeboliger i en lang årrække og personligt været involveret i håndteringen af mere end 1000 udlejninger.

Rasmus er bosiddende i Nordsjælland med sin hustru og to børn og bruger sin fritid på gode venner, sport og ikke mindst god mad og vin.
Marketing Manager

Caroline Næss-Schmidt

Caroline er ansvarlig for vores markedsføring og sørger for at udbrede kendskabet til LejeMægleren samt de boliger vi formidler. Hun er dygtig og kreativ og er god til at kombinere traditionel markedsføring med de sociale medier. I travle perioder kan du også være heldig at hun besvarer vores telefon eller fremviser et lejemål for dig. I sin fritid underviser hun bl.a. i et fitness center, både for hold og personlig træning.
LejeMægler

Simon Nannastad

Simon er LejeMægler i Jylland og tager sig både af vurderinger, fremvisninger og kundeservice. Han er en meget positiv og imødekommende person hvilket både kunder og kollegaerne nyder godt af. I sin fritid spiller han golf og bruger en del tid i køkkenet, hvilket har gjort ham til en ganske habil kok. 

Skal vi tage en snak? 

I et marked hvor gode råd kan være dyre, sætter vi en ære i at hjælpe 
private udlejere med hele udlejningsprocessen fra A-Z.
Vi tager gerne en uforpligtende snak med dig!

Vi er medlem af

cogenvelopelicensebookuserslaptop-phonebriefcaseselectbullhornmiccodelinkcrosslistcheckmark-circlelayersindent-decreasesort-alpha-asc linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram